Vivix

Atuk Lebih Sihat Dan Berseri selepas minum Vivix

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

Atuk Lebih Sihat Dan Berseri selepas minum Vivix

Mommy dulu diperkenalkan dengan Vivix Shaklee pada tahun 2011. Sangat teruja tengok testimoni vivix dari luar negara. Masa 2011 dulu tak ramai lagi yang kenal vivix maka testimoni dari pengguna Malaysia tak banyak lagi. Tapi mommy jenis yang suka buat research , abis semua website SID kat USA mommy geledah haha. Ada satu hari tu memang tak tidur malam ralik membaca . Mula la timbul niat nak cuba hadiahkan vivix untuk Ayah tercinta.

Bahan-Aktif-Vivix1

Berapa Harga Vivix Sebotol?

Oleh kerana harga vivix boleh tahan juga . RM475 sebotol tu aduiiii! Mommy nekad nak aktif berniaga shaklee supaya dapat hadiahkan vivix kepada ayah dengan menggunakan bonus shaklee.

Bila hati dah meronta ronta nak cuba vivix , maka dari malas nak update blog , makin rajin ku update haha. Bila ada target sasaran baru rajin kan. if not memang ke laut dah update blog. So mommy pon mula la rajin share pengalaman shaklee melalui blog ,instagram dan facebook dengan niat nak bantu keluarga dan rakan-rakan juga.

vivix_3

Alhamdulillah selepas 6 bulan aktif buat blog dan berniaga secara online, Akhirnya mommy berjaya membeli vivix dengan menggunakan duit bonus shaklee yang mommy terima. Syukur tak terkata.

Paling best bila kita dapat hadiahkan seseorang yang kita sayang dengan hadiah yang tak ternilai dengan wang ringgit.

Himpunan Testimoni Vivix

Bacaan kencing manis turun dengan vivix

Bagi mommy kesihatan lebih berharga dari wang ringgit. Melihat pada keberkesanan vivix terhadap kesihatan ayah yang seorang perokok tegar. Setiap malam tak dapat tidur lena kerana batuk tak henti henti .. hati anak mana yang tak risau kan? walaupon mommy jarang tinggal dengan ayah sebab merantau di KL .. Tapi bila pulang ke kampung sekali sekala memang mommy berasa risau juga tengok ayah bangun malam batuk dengan bunyi yang mengerikan.

Pengalaman Ayah sendiri amalkan Vivix

Ayah seorang yang susah makan ubat , Jadi masa mula mula berikan vivix dia macam nak tak nak sahaja. Oleh kerana vivix ni kesannya tak perlu tunggu abis sebotol , Ayah makan baru seminggu dah rasa perbezaannya . Batuk makin berkurang yang best abis lendir kahak hijau tu semua keluar! Sebab itulah ayah sampai la ke tahun 2016 (ketika entry ini ditaip) ini dia masih konsisten minum vivix sebagai suplemen tambahan. See dari seorang yang tak suka makan ubat kini dah jadi pengguna tegar vivix. Pantang nak habis je call anakanda utk poskan vivix . Alhamdulillah mommy suka betul tengok perubahan ayah . Harap ayah diberi kesihatan yang baik berpanjangan .

Vivix-lebih-dari-resveratrol1

Bila umur meningkat macam macam penyakit datang kan. So far tahap kesihatan ayah makin baik tiada kencing manis tiada darah tinggi . cuma tabiat merokok sahaja sukar nak diberhentikan.

Vivix ini kaya dengan Nutrisi hebat kerana ramuan unik nya sendiri diperbuat dari Anggur Muskad , Akar kayu Polyganum cuspidatum , Karot Ungu dan buah berry eropah.

4 bahan organik ini menyebabkan vivix tiada tolok banding dengan suplemen tonik lain. Bila ia bergabung maka terhasilnya kandungan RESVERATROL yang 10kali ganda LEBIH KUAT dari Suplemen resveratrol di pasaran.

Vivix-lebih-dari-resveratrol1

Ada kajian perubatan menunjukkan Resveratrol Bantu Mengurangkan Sel Kanser Payu Dara !

vivix kanser payu dara

Resveratrol dan polifenol telah ditunjukkan untuk melawan
radikal bebas dan melawan proses penuaan pada tahap selular.
Kajian makmal menunjukkan bahawa campuran polifenol daripada anggur Muscadine, Polygonum Cuspidatum, Carrot Ungu dan Elderberries Eropah membantu :
• Membantu sel-sel anda terlindung dari kerosakan DNA
• Melambatkan pembentukan protein AGE yang
boleh membawa kepada penuaan sel.
• Membantu meningkatkan kesihatan telomeres yang melindungi
kromosom.

Vivix bantu detox badan dengan membuang nikotin yang melekat pada paru paru perokok tegar. Sebab itulah mommy sentiasa bekalkan vivix kepada ayah. At least walaupon sukar untuk berhenti merokok .. Diharap vivix dapat membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik .

OK sekian pengalaman mommy dan vivix untuk ayahanda tercinta.

Apa kata pengguna warga emas lain yang mengamalkan vivix?

kebanyakan warga emas lain memperolehi hadiah vivix dari anak anak mereka . Untung kan orang tua sekarang , Tak sangka ramai yang sudah celik vitamin yang sanggup buat saving untuk hadiahkan vivix terhadap parents mereka. walaupon ada yang kata vivix tu mahal! Tapi kesihatan ibu bapa melebihi segala galanya kan 🙂

vivix effect

contoh seorang warga emas yang sudah berumur 71tahun seorang pengguna tegar vivix kelihatan sihat dan berseri wajahnya .

testimoni vivix

Ini pula gambar Hj Roslan dan isterinya yang merupakan pengguna tegar vivix , raut wajah sentiasa berseri dan kelihatan aktif ke sana ke mari travel .

Testimoni Vivix Batu Hempedu

Vivix Period Lawas

Bagi golongan wanita yang ada masalah period tak lawas atau senggugut ketika datang bulan .Anda juga boleh cuba vivix ni yer. Vivix juga bantu membuang ketulan darah haid yang tersumbat di sekitar rahim anda. Ini memang terbukti berkesan kerana mommy sendiri memang amalkan ketika datang bulan. InsyaAllah memang berkesan .Selepas abis je period kulit wajah jadi makin glowing .. maklumlah bila rahim kita makin sihat darah kotor banyak keluar .. detox rahim! maka tahap kesihatan kita juga jadi makin baik . kesannya perut jadi makin kempis ! Yang paling best time period badan cergas je tiada lagi masalah PMS senggugut yang menggangu setiap bulan.~Testimoni Admin sendiri @mommykemai

Bagi  anak – anak di perantauan yang tak dapat pantau kesihatan ibu bapa mereka ..korang boleh cuba hadiahkan sebotol vivix setiap bulan buat ayahanda dan bonda. InsyaAllah anda pasti berasa lega dan tersenyum riang apabila mendengar suara ayah atau bonda memberi kata-kata positif seperti

” mak mertua saya suka makan vivix ni ! dulu nak duduk masa solat pon sakit badan, sekarang dah makin tak sakit dah boleh duduk solat tak sakit badan”  ~Puan Nurul

 

Doktor terkejut tengok luka kencing manis Mak saudara dah cepat baik , Doktor tanya makan apa? Mak saudara saja jawab sambil buat lawak cakap minum “air ketum” padahal dia minum vivix senyap senyap di hospital . Thanks Mai tolong akak dapatkan vivix siap poslaju sampai ke kuala krai.~Puan Zoraida

 

wife saya ada darah tinggi kronik .. sejak consume vivix .
Alhamdulillah dia dah tak rasa pening lagi sekarang.
kalau naik tangga pun dah tak mengah macam dulu .
saya shorkan untuk semua pesakit darah tinggi cuba vivix.~Encik Rosli Daud

Anda ingin menghadiahkan vivix kepada insan tersayang?

Hubungi mommy sekarang Whatsapp 0102755586 untuk membuat pesanan .

Penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak.

COD Area : Sekitar Seri Kembangan , Bandar Putra Permai, Puncak Jalil , Putrajaya dan Bangi .

MK Signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge