Daftar Keahlian Shaklee

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

MENJANA PENDAPATAN / Daftar Keahlian Shaklee

daftar ahli shaklee sekarang

Kehidupan sekarang ini menuntut perbelanjaan yang besar. Lebih-lebih lagi jika sudah berkeluarga dan mempunyai anak. Menjalankan perniagaan adalah salah satu cara terbaik untuk menjana pendapan. Tidak kira ianya adalah pendapatan sampingan atau pendapatan tetap untuk anda. Jika anda sedang bekerja, dengan cara berniaga anda dapat menjana pendapatan sampingan dan tak mustahil pendapatan sampingan lebih besar pulangan daripada pendapatan kerja tetap. Buat suri rumah tangga yang duduk rumah tiada pendapatan, inilah peluang menjana pendapatan dari rumah. Tidak mustahil pendapatan meniaga dari rumah boleh melebihi gaji suami anda.

Jom jadi sebahagian dari ahli keluarga saya dalam perniagaan Shaklee. Kepada pelanggan saya yang berminat menjadi ahli dengan Daftar Keahlian Shaklee, anda akan dapat menikmati harga ahli (less 15% – 20%). Caranya? Sila lihat d bawah ya..

Apakah manfaat dan peluang yang ditawarkan apabila anda menjadi pengedar sah Shaklee dengan Daftar Keahlian Shaklee?

Program Ganjaran Tunai

shaklee business

Daftar Keahlian Shaklee & Kelebihan #1 : Bonus Kumpulan Peribadi Sehingga (21%) 

Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

Daftar Keahlian Shaklee & Kelebihan #2 : Bonus Kempimpinan (sehingga 6 paras ke atas)

Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.

Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Daftar Keahlian Shaklee & Kelebihan #3 : Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)

Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

Daftar Keahlian Shaklee & Kelebihan #4 : 

Program Kereta

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta iaitu menerima cash daripada syarikat yang dikenali sebagai Bonus Kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.

Daftar Keahlian Shaklee & Kelebihan #5 : 

Program Konvensyen/ Insentif

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun.

Kelebihan berdaftar di bawah group MyNutrisi (di bawah kelolaan Puan Mai)

kelebihan jadi ahli shaklee

Bimbingan intensif disediakan secara ONLINE di Facebook, group EXCLUSIVE hanya pengedar sah yang berdaftar bersama kami layak menyertai dan mendapatkan RAHSIA KEJAYAAN kami yang tidak terdapat di mana-mana….GROUP….

Bimbingan OFFLINE – Coaching, Kelas bimbingan disediakan dan kami juga mengadakan Misi Road Tour ke setiap negeri di Malaysia.

Kami hanya memilih yang TERBAIK untuk bersama kami. Jika anda adalah yang TERBAIK, jom sertai kami!!!! kerana anda bakal MUSLIMAH dan MUSLIMAT Shaklee berpendapatan 5angka….

Untuk mereka yang memilih jadi ahli hanya untuk makan sendiri, mereka sentiasa di beri bimbingan Jadual makan Yang betul, Tips Kesihatan dan parenting, Kepentingan Vitamin dalam kehidupan dan banyak lagi info kesihatan yang menarik.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau hubungi saya 010-2755586 untuk keterangan lebih lanjut. ID saya 820868 sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee.

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase

 

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau tidak wajib membuat pembelian untuk kekalkan keahlian.

Apa kelebihan menjadi ahli?
– Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
– Setiap belian, anda akan dapat point dan point terkumpul akan di bayar dalam bentuk cash sebagai bonus untuk anda. Seronok kan? Membeli dan dapat bonus cash. Siapa nak bagi?
– Jika rajin berkongsi, dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
– Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh saya sendiri melalui group FB dan group Whatsapp tertutup khas untuk ini.
– Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).
Keahlian seumur hidup?
Bermula dari Januari 2013, semua ahli / pengedar Shaklee tidak perlu membayar yuran tahunan sebanyak RM20 untuk memperbaharui keahlian masing-masing. Jika ada membuat pembelian dalam tempoh setahun, Shaklee akan anggap pengguna masih lagi aktif dan keahlian tidak akan ditamatkan.Kini hanya bermodalkan RM65 anda dapat menikmati keistimewaan menggunakan produk Shaklee dengan harga keahlian seumur hidup anda.
JOM SERTAI KAMI MENJANA PENDAPATAN DENGAN HANYA BERKONGSI KEBAIKAN PRODUK SHAKLEE.
 
JIKA ANDA HANYA INGIN MENJADI AHLI UNTUK TUJUAN PENGGUNAAN PRODUK  SHAKLEE SENDIRI, ANDA JUGA DI JEMPUT UNTUK MENDAFTAR AHLI.
HUBUNGI 010-2755586 (Mai Iskandar)  Email : auntiekemai@gmail.com , LIKE FB:MyNutrisi.Fanpage 
Ingin mendaftar secara ONLINE? Klik Gambar Di bawah.
Daftar Ahli Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge