Uncategorized

Tips Cegah Gastrik Ketika Puasa

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

It’s only fair to share…Ouh ya pernah terfikir tak bagaimana pesakit gastrik menjalani puasa? Walaupon MK tiada masalah gastrik tetapi abang sulong MK merupakan pesakit gastrik sejak dari kecil lagi. Kali ni MK nak kongsikan tips cegah gastrik ketika berpuasa nanti. Menurut artikel yang ditulis oleh Dr. Ruhi dalam Malaysia Medical Gazette ,Tanda-tanda gastrik adalah :… Read More Tips Cegah Gastrik Ketika Puasa

Uncategorized

Tips Menjadi Pengedar Shaklee Yang Berjaya

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

It’s only fair to share…Pada bulan November 2016, Admin dan suami dijemput oleh pihak Management Shaklee Malaysia untuk menghadiri Shaklee Business Leader Meeting pada February 2018 yang diadakan di SCC (Sunway Convention Centre). Selepas baca kandungan email , teruja betul mommy nak join sebab dengar kabar saintis Shaklee dari USA akan turut bersama memberi ulasan… Read More Tips Menjadi Pengedar Shaklee Yang Berjaya

Vivix

6 Sebab Anda Perlu Amal Resveratrol

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

It’s only fair to share…Assalammualaikum rakan-rakan blogger,tengah buat apa tu? Mungkin ramai yang sedang menikmati waktu istirehat bersama keluarga tercinta. saya baru balik sarapan bersama keluarga di luar sebentar tadi, sempat belek satu artikel di ruangan Men’s Fitness. Ada artikel yang menarik perhatian saya maklumlah bulan Januari 2017 promo vivix sedang berlangsung tau. Tajuk artikel pula memang… Read More 6 Sebab Anda Perlu Amal Resveratrol

Uncategorized

Mengapa Kita Perlu Ambil Multivitamin

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

It’s only fair to share… Kaum lelaki baik wanita perlukan pemakanan peribadi khas untuk menyokong kehidupan mereka. Dan mereka berhak mendapat vitamin yang menyokong keperluan-keperluan dalaman, sesuatu makanan yang mempunyai kadar penyerapan yang unik dan menyeluruh. Mengapa saya perlu mengambil multivitamin? Apabila saya bercakap tentang vitamin, saya sering mendengar soalan ini dari pelanggan: “Kenapa saya… Read More Mengapa Kita Perlu Ambil Multivitamin

Uncategorized

Resepi Sarapan Pagi Mudah Untuk Anak Sekolah

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

It’s only fair to share…Assalammualaikum Wbr semua rakan-rakan blogger semua, hari ini mommy nak kongsi resepi menyediakan sarapan pagi mudah untuk ibu bekerja. Maklumlah bila bekerja , awal pagi dah kena bangun kan. Kalau terlewat bangun pon InsyaAllah dengan resepi mudah ni anda pasti dapat menyediakan sarapan untuk anak-anak anda. Sarapan Pagi Mudah Hanya 10minit… Read More Resepi Sarapan Pagi Mudah Untuk Anak Sekolah

Set Kehamilan, Set Kesihatan Wanita ( Elak Fibroid dan Cyst), Set Kesuburan Suami Isteri, Set Penyusuan Shaklee, Vivix

Panduan Kesihatan Wanita Pada Semua Peringkat Umur

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

It’s only fair to share…Perkara semulajadi bagi kaum wanita adalah menjadi super busy selepas berumah tangga , sibuk dengan hal menjaga rumah, suami mereka,anak-anak, ibu bapa dan kerjaya mereka! Tetapi apabila mereka begitu memberi tumpuan kepada orang lain, siapa pula yang menjaga mereka ? Wanita juga berhak mendapat yang terbaik sebagai balasan betul tak? Jadikan Kesihatan Wanita Keutamaan Anda Bermula… Read More Panduan Kesihatan Wanita Pada Semua Peringkat Umur

Tips Biz & Motivasi

Kelas Blog Bersama Cikgu Eizil

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

It’s only fair to share…Alhamdulillah diberi peluang untuk menghadiri kelas blog bersama cikgu Eizil . Pada mulanya ada pelbagai halangan , hati macam berat je nak pergi. Biasalah hari minggu anak-anak request macam-macam dari pagi. So awal pagi lagi mommy dah bertempur di dapur untuk menyediakan juadah untuk anak-anak. Bila tengok jam di dinding sudah… Read More Kelas Blog Bersama Cikgu Eizil

Vivix

Atuk Lebih Sihat Dan Berseri selepas minum Vivix

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

It’s only fair to share…Atuk Lebih Sihat Dan Berseri selepas minum Vivix Mommy dulu diperkenalkan dengan Vivix Shaklee pada tahun 2011. Sangat teruja tengok testimoni vivix dari luar negara. Masa 2011 dulu tak ramai lagi yang kenal vivix maka testimoni dari pengguna Malaysia tak banyak lagi. Tapi mommy jenis yang suka buat research , abis… Read More Atuk Lebih Sihat Dan Berseri selepas minum Vivix